Vitamine A#24

Peter Schimmel: “Corruptie komt vele malen meer voor dan fraude”

Dit is deel twee van mijn gesprek over de forensische accountancy met Sven Budding. We spraken verder over corruptie, maatschappelijke relevantie en het verschil met ‘normale’ accountants. Ik sluit de podcast af met een uitnodiging aan de NBA.

Luister deel 2 van de podcast op Spotify
Luister deel 2 van de podcast op Apple Podcasts

Geen aflevering missen van Vitamine A, de podcast voor accountants? Eerdere afleveringen luisteren?

Abonneer je via je favoriete podcast app:

➡️ Spotify: lnkd.in/gEMG8Y2
➡️ Apple: lnkd.in/gkUp9jzg
➡️ Google: lnkd.in/gNaXAjYR

drs. Peter Schimmel RA CFE

drs. Peter Schimmel RA CFE

Forensisch Accountant te Hilversum

Wat ik ooit voor ogen had, was leraar economie worden. Ik wilde een gepassioneerde docent zijn die zijn inzichten en liefde voor economische processen deelde. Ik heb mijn eerstegraads lesbevoegdheid behaald. Maar het liep anders…   lees verder